2011. május 28., szombat

Karinthy Frigyes - TANÁR ÚR KÉREM - VÁLOGATOTT ÍRÁ - Jelenlegi ára: 2 125 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
192809
Karinthy Frigyes
TANÁR ÚR KÉREM - VÁLOGATOTT ÍRÁSOK - ÜKH 2009
Karinthy Frigyes művei az író halála óta számos kiadást értek meg, teljességre törő sorozatok keretében is. Karinthy az egyik legnépszerűbb és legtermékenyebb szerzőnk, humoros írásai, versei, novellái, regényei és publicisztikája iránt az olvasói érdeklődés évtizedek óta töretlen. A hatalmas terjedelem azonban saját értékeit fedi el, ha az olvasó ömlesztve kapja szinte minden sorát. Sokoldalú, színes válogatásunk átláthatóbbá teszi az életművet, kiemeli maradandó értékeit. Fráter Zoltán szerkesztésében a mai napig élő, fontos alkotások kelnek életre eredeti, szöveghű kiadások alapján. Sorozatunk Karinthy legjobb írásainak gyűjteményét kínálja.
Ki ne ismerné azt a kirobbanó, felszabadult érzést, amikor ,, röhög az egész osztály", ki nem élte át azt a kamaszos ábrándozást, amit úgy hívunk, ,, lógok a szeren", s ki ne tudná, mit jelent, ha ,, magyarázom a bizonyítványom"? Karinthy Frigyes Tanár úr kérem címmel írta meg diákkori emlékeinek örök foglalatát, melynek ironikus történetei, lelki alaphelyzetei az iskolai életből kiemelkedve az ,, élet iskolájának" klasszikus példatárává váltak.
Karinthy hatéves korától írónak tekintette magát, s ezt nemcsak érzékenysége igazolta, hanem valóban rendszeresen írt is. Regény- és verskísérletei mellett néhány évig naplót is vezetett, melyben gyermeki őszinteséggel rögzítette a vele történteket, gimnáziumi megpróbáltatásait, a család életének kisebb-nagyobb eseményeit. Kiadásunk az eredeti szöveg alapján, csonkítatlanul közli az írásokat, megőrizve a Tanár úr kérem tudatosan felépített szerkezetét, s a Gyermekkori naplók csetlő-botló, humoros fogalmazásának báját.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 02:04
. Karinthy Frigyes - TANÁR ÚR KÉREM - VÁLOGATOTT ÍRÁ - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Fontos