2012. január 11., szerda

Kamera Által Homályosan - Keanu Reeves Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Mit filmez a kamera? Amit teszel? Amit gondolsz? Amit érzel? A sci-fi irodalom egyik meghatározó alakja (Szárnyas Fejvadász, Az emlékmás, Különvélemény), Philip K. Dick regényéből Richard Linklater forgatott egyedülálló hangulatú és látványvilágú filmet, amely úgy fest, mint egy életre kelt képregény.
A közeljövőben járunk egy lepukkant külvárosban. Megtört embereket látunk, akik egy skizofréniát okozó drog, a H-Anyag menthetetlen rabjai, és egy kormányt, amely úgy próbálja óvni a lakosságot, hogy megfosztja őket emberi jogaiktól és kapcsolataiktól… James (Robert Downey Jr. ), Ernie (Woody Harrelson), Donna (Winona Ryder) és Charles (Rory Cochrane) már kikészültek a kábítószertől. Barátok, mégis halálosan rettegnek egymástól és az ügynököktől, akik beépülhetnek közéjük. Bob (Keanu Reeves) ügynök és a barátjuk... amíg a személyisége ketté nem hasad. Nyugodtan add csak át magad a paranoiának, hisz senki sem figyel. De tényleg.
EXTRÁK:
Audiókommentár - • Audiokommentár Richard Linklater forgatókönyvíró-rendező, Keanu Reeves, Isa Dick Hackett (Philip K. Dick lánya), Tommy Pallotta producer és Jonathan Lethem Philip K. Dick-kutató közreműködésével
Werkfilm (így készült) - A vonal ereje: Így készült az animáció- MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) - Egy nyár Austinban: A Kamera által homályosan forgatása - MAGYAR FELIRATTAL



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 07:18
. Kamera Által Homályosan - Keanu Reeves Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos