2011. december 26., hétfő

Toshiba HD DVD HD-E1 felsőkategóriás dvd lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Toshiba HD-E1
Élvezze a Magas Felbontás nyújtotta élményt a HD XE1 HD DVD lejátszóval, mely még soha nem látott képminőséget nyújt a HD DVD adathordozókkal, mely minden beállítási lehetőség paraméterezését lehetővé teszi filmnézés közben és Picture in Picture képberakó módot is nyújt. A HD XE1 3 Surround hang exkluzivitású formátumot is bevezet, a Dolby Digital Plus, a Dolby True HD és a DTS HD, melyek nagymértékben javítják a hangminőséget és támogatják a még magasabb frekvenciasávokat a még magasabb felbontású és élethűbb hangért. A HD XE1 számos formátummal, az MPEG4-gyel is kompatibilis és egy a Magas Felbontás és digitális szórakozóeszközök felé irányuló csatlakozóval rendelkezik HDMI kimenettel, audio 5. 1 kimenetekkel, Ethernet porttal és 2 multimédia periféria számára készült USB porttal. A HD XE1 lejátszó előrevetíti a jövőt a digitális adathordozók terén és magújítja az otthoni digitális szórakoztatóegységről alkotott elképzelést, kora előtt járó digitális audio video élményt nyújt. Így is ismerheted: HD E 1, HDE1, HD E1, HD-E 1
A HD-E1 lejátszónak nincs ugyan sokcsatornás analóg audiokimenete, de támogatja az
új Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD és DTS-HD hangformátumokat
valamint a lineáris 5. 1 csatornás PCM hangot is. 1. 2-es verziójú HDMI kimenetén keresztül az 5. 1 csatornás PCM audió mellett a nagyfelbontású műsoros HD-DVD lemezeket 1080i, a DVD lemezeket pedig akár 720p-re vagy 1080i-re felskálázva képes lejátszani. Van egy optikai digitális kimenet is lejátszón, melyen tömörített 5. 1-csatornás hangformátum érhető el. A nagyfelbontású HD-DVD lemezek lejátszása mellett az új modell támogatja a legkülönbözőbb korszerű extra tartalmi funkciókat is, így a film nézése közben felugró ablakban képes kijelezni a menüt, vagy a jelenetlistát, LAN csatlakozóján keresztül pedig internetes kapcsolatra is képes. A lejátszó kép a képben funkcióra is képes, így például a rendezői vagy színészi kommentár egy kis ablakban látható a film folyamatos lejátszása közben.
A HD-E1 lejátssza az egy és kétrétegű HD DVD-ROM mellett a kétrétegű HD DVD-ROM+DVA-ROM kettős formátumú, valamint a DVD-Video, a DVD-R/RW (a VR módban rögzítetteket is), CD és CD-R/RW (CD Audio) lemezeket is.
- képernyőmenü
- digitális zajcsökkentés (DNR)
- többszörös zoom
- csatlakozók: 2 x csatornás audio (analóg), 5. 1 csatornás audio (analóg), digitális audio (koaxiális), komponens videó kimenet, videó kimenet, S-video kimenet, HDMI (V 1. 2), iHD, 2 x USB, Hálózati csatlakozás!
- szín: fekete
- méretek: SZ 43 cm x M 6, 50 cm x H 34, 50 cm
Súly: 4. 1 kg
A tetején enyhe karcolások találhatók, melyek apró esztétikai hibabként nem befojásolják a készülék működését.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 11:21
. Toshiba HD DVD HD-E1 felsőkategóriás dvd lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos