2011. október 31., hétfő

Trakker ARMO MKII 2 személyes sátor (2011 verzió) - Jelenlegi ára: 160 000 Ft


TRAKKER ARMO MKII 2 személyes profi bojlis sátor tartozékaival és kiegészítőkkel
Mérete: 305x255x150cm
***2011 új kiadású verzió***
Nem volt könnyű túlszárnyalni a Trakker Armo sátrakat, hiszen a szinte tökéletesen nehéz javítani, de a Trakker Armo MKII-vel ez sikerült. Chris Manifold vezető sátortervező 18 hónapi fejlesztése/tesztelése eredményeként megszületett az új modell. Szorosan együttműködve egy brit vezető gyártóval, létrejött egy olyan anyag amely 40%-al erősebb mint az eddigi sátoranyagok. Ezen új anyag hatalmas előnye, hogy nem változik a mérete a változékony időjárási körülmények között. A hagyományos Armo kivitel egy új napellenző elemmel bővült, mely számos előnnyel növeli az Armo MKII praktikusságát. Az új ARMO MKII sátor és a hozzá tervezett téliponyva ablakai már az új fejlesztésű rejtett cipzáros + tépő záras megoldással lettek legyártva, amely sokkal praktikusabb és jobb megoldású az elődeinél használtaknál. A sátor elején és hátulján is ablakokkal látták el a könnyű átszellőztetéshez. Az ablakok ponyvája alatt természetesen szúnyogháló található, így nagyon meleg éjszakákon az ablakok kinyításával szúnyogháló mögött biztonságban pihenhet a horgász. Természetesen a téliponyvára szintén előre és hátulra is helyeztek ablakokat teljesen megegyezően a sátorral. A régi viharmerevítők is át lettek tervezve és a műanyag szorító csavarok helyett már fém rögzítőkre lettek cserélve, amikkel már lényegesen biztonságosabb stabilabb rögzítés és hosszabb használati élettartam érhető el.
Tartozékai:
- hord táska,
- leszúrókarók tasakban,
- groundset (sátoraljzat),
- napellenző merevítő.
Kiegészítők:
- ARMO Extended Wrap (téliponyva) táskával gyári dobozában,
- leszúrókarók tasakban,
- freme support (viharmerevítők),
- 1db clear window (nejlon ablak).
Üzletben az új ára ebben a kiépítésben 252. 900Ft akciósan, de kintről behozatva sem sokkal olcsóbb !
3x3 napot használt nagyon szép és megkímélt hibátlan állapotban van!
Megbízásra értékesítem de már nálam van és így nem kell rá napokat várni, azonnal átvehető az aukció lejártát követően!
A 8. képen az eladó sátor látható a többi gyári kép és csak a bemutatása miatt lett illusztrációként mellékelve!
Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok figyelmen kívül hagyom!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni vagy a termék árát utalással rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 160 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 22:27
. Trakker ARMO MKII 2 személyes sátor (2011 verzió) - Jelenlegi ára: 160 000 Ft

Fontos