2011. október 23., vasárnap

A faragott kő - Időkönyv I. - Jelenlegi ára: 2 450 Ft


A faragott kő - Időkönyv I.
Sam napok óta nem tud semmit az apjáról, és miközben elkeseredetten keres valami nyomot, hogy hová tűnhetett, titkos kuckóra bukkan a pincében s benne egy régi könyvre meg egy faragott kőre. Nézi, mi lehet az a furcsa kő, és egyszer csak, évszázadokkal korábban egy kis szigeten találja magát, méghozzá életveszélyben: támadnak a vikingek! És elkezdődnek a tizennégy éves kanadai fiú hihetetlen kalandjai az ókori Egyiptomtól középkori helyszíneken át egészen a saját koráig: amott elvetemült merénylőkkel, cselszövőkkel kell szembenéznie, emitt a tagbaszakadt Monkkal a cselgáncsszőnyegen.
Részlet a regényből: "A fény felé tartotta: cím nincs, szerző nincs; repedezett, vastag piros táblaborító. Felütötte. Történelmi tárgyú könyv, ez nem kétséges: Bűnök és büntetések Vlad Tepes uralma alatt. Gyorsan átfutotta az oldalpárt, amely összefoglalta, hogy milyen kínzásokat, kínvallatásokat és egyéb gyötretéseket alkalmazott egy bizonyos Vlad Tepes nevű egyén a 15. században valahol Havasalföldön (Havasalföld: micsoda elnevezés! ). Régi könyv, de nem tulságosan, a betűtípusból meg a nyomásból ítélve úgy százéves lehet. Apa nagy történelembolond, de azért azt nem gondolta volna, hogy bezárkózik ebbe a nyomorúságos odúba, és itt olvasgatja egy vérszomjas havasalföldi alak rémtetteit. Sam levette az elemlámpát, amely egy kampón lógott, és lassan átpásztázta az egész szobát. Semmi nem volt benne, az ágyon és a támlátlan széken kívül, csak egy szürke tömb a sarokban, egy fölül lekerekített, fél méter magas nagy kő. "
SZERZŐ: Guillaume Prévost.
KIADÓ: Könyvmolyképző Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 256
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 03:45
. A faragott kő - Időkönyv I. - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Fontos