2011. július 27., szerda

MOGAMI KERÁMIA KÉS+HÁMOZÓ! TRENDY! - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


AJÁNDÉKOZNI ÖRÖM,
MAGUNKAT IS!!!
MOGAMI
TV shopos kés!
- Kerámia kés + kerámia hámozó!
A kerámia kés extrém éles pengével rendelkezik, amelyet nem szükséges folyamatosan élezni, akár hosszú évekig nem igényel élezést.
A kerámia kés könnyedebb szeletelést biztosít, mint az acél kések.
A kerámia kés könnyedén és precízebben vág, mint a hagyományos kések. Teljesen higiénikus, anyaga nem lép reakcióba a feldolgozandó ételekkel, sem a bennük található esetleges baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel.
Kerámia kés - előnyei: az acélnál sokkal keményebb (akár 5x keményebb), amely hosszú élettartamot garantál vegyileg semleges (nem szabadulnak fel fémionok) nem befolyásolja az ízeket tapadás-mentes felülete sokkal könnyedebb vágást tesz lehetővé egyszerűen tisztítható (csapvíz alatt tisztára mosható), nem rozsdásodik rendkívül könnyű speciális nyél a kiegyensúlyozott vágásért nem befolyásolja az ételek ízét, vitamin-tartalmát
Mérete: 21 cm, pengehossz: 11 cm A készlet tartalma: - kerámia kés - kerámia zöldség hámozó Ez egy praktikus, kompakt kés, kerámia pengével, műanyag markolattal .
A kerámia penge éltartóssága 8-10 szer nagyobb mint egy jó minőségű acélé.
MINDENT EGY HELYEN,
EGY CSOMAGBAN,
EGY POSTAKÖLTSÉGGEL!!!!
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG!
 
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség), másnap a postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!
A vevő részére, az aukció lezárását követően -max. 24 órán belül, - a Vatera rendszerén keresztül, egy automatikus vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, ebben minden, a vásárlás lebonyolításához szükséges tudnivaló megtalálható. Nézz körül nálam, - GALÉRIÁMBAN - sok jó termék közül válogathatsz!


Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 23:02
. MOGAMI KERÁMIA KÉS+HÁMOZÓ! TRENDY! - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Fontos